Gyártva
az Európai Unióban

Gyártva az Európai Unióban

A CamiBOX Európából
és az Európai Unióból
származó termék

Verzió:

Verzió CamiBOX® - elhelyezés

A CamiBOXról írták:

SECURINDEX 2011/6

ÁRGUS 2010/5

Security magazin 2008/5

Cseh Köztársaságban
elért díjazások:

1. helyezés Ambo 2009

CAMIBOX® - A vezeték nélküli biztonság

CAMIBOX-M3 CAMIBOX® a vezeték nélküli rendszer IP CCTV kamerákról történő képátvitel professzionális elemes megoldása, szabad sávban, kültéri használatra szánva.

CAMIBOX® prezentáció PDF prezentáció
CAMIBOX® termékleírás Termékleírás és verziók közti különbségek
CAMIBOX® használati útmutató Használati útmutató
CAMIBOX® CE Megfelelőségi Nyilatkozat CAMIBOX® CE Megfelelőségi Nyilatkozat

Amennyiben Ön olyan vállalattól keres minket, melynek kamerarendszerre és annak telepítésére lenne szüksége, itt folytassa: Informació felhasználók számára.

A rendszer képes több IP kamerából egyetlen felvételrögzítő berendezésbe átvinni az adatokat kis, de terjedelmes és megosztott terű ipartelepeken is. Variabilitása és könnyű bővíthetősége miatt előszeretettel használják városi kamerarendszerekhez is.

A telepítés nem kíván LAN hálózatokban történő átvitelre vonatkozó ismereteket. Ezért bármilyen előkészület nélkül megkezdhetik a CAMIBOX® használatát azok a vállalatok is, akik eddig analóg átvitelre alapozott biztonsági kamerarendszert telepítettek.

CAMIBOX-M8 A tervben már benne van a teljes átviteli hálózat, ám telepítése egyszerű kirakó is, mely három alapvető építő elemből tevődik össze:

 • Épületen elhelyezett "M" vezérlő egység felvételrögzítő berendezéssel
 • Tetszőleges darabszámú "C" ügyfél egység, melyekbe a kamerák csatlakoznak
 • Amennyiben valahol nincs közvetlen rálátás, úgy "S" egységek, melyek a hálózat átvezető vagy összesítő pontjaiként szolgálnak

Az egyes termékleírásokban megtalálható minden elem részletes leírása.

A teljes rendszer tömör meghatározás alapján készre konfigurálva kerül átadásra, és elég annak részeit a mellékelt terv alapján csak egyszerűen a helyére rögzíteni, valamint az IP kamerához csatlakoztatni. Beüzemeltetésnél a vezeték nélküli csatlakozások beirányítását minőségi akusztikus jelzés könnyíti.

Az eredményezett infrastruktúra tetszőleges IP adatok átvitelét teszi lehetővé, azaz a kamera képén kívül lehetőség van a hálózatban mindkét irányban hang, illetve a Speed_Dome kamerákhoz vezérlő utasítások átvitelére, vagy számlálókból mennyiségek meghatározására, stb. Az IP kamerákkal működő megrendelések helyes megtervezésének feltétele a kiválasztott típusú kamerák támogatottsága az alkalmazott felvételrögzítő berendezéssel és a hálózat kielégítő áteresztőképessége a kamerák számának függvényében a kívánt képminőség mellett.

CAMIBOX® kültéri használatra szolgál, ezért az egységek teljesen ellenállóak az európai időjárási viszonyokkal és hőmérsékletekkel szemben, nincs szükségük semmilyen utólagos borításra, vagy melegen tartásra. Az egységek töltése u.n. Power Over Ethernet útján vezérlőhálózatról, akkumulátorokról vagy napelemekről történik.

Az információátvitel maximálisan, két szinten biztosított. A vezeték nélküli átvitel protokollja adott helyre vonatkozó, ugyanakkor az átvitel erős kódolással védett. Ezért szinte lehetetlen, hogy arra jogosulatlan személy betörjön a vezeték nélküli átvitelbe, és onnan képekhez jusson.

CAMIBOX® hálózat adatkapacitása átlagon felüli. A felvételrögzítő berendezésbe rendszerint 30-60 Mbps valós adatáramlás kerülhet átvitelre, ami teret enged a több kamerából történő folyamatosan a legjobb minőségű, illetve nagyobb mennyiségű kamerából a normál minőségű képátvitelnek. CAMIBOX-M4 vagy annál nagyobb felhelyezésével történő megoldás esetében a felvételrögzítő berendezésbe folyamatosan több, mint 120 Mbps átvitelére van lehetőség, ami lefedi több tucat kamera terjedelmes installációjának elvárásait is.

A vezeték nélküli csatlakozások egységek közötti hatótávolság több száz méter és a legtöbb használathoz, így terjedelmesebb csarnokokban való használathoz is elegendő. A városi kamerarendszerekben, ahol a megfigyelt terület viszonylag kiterjedtebb lehet, azaz az egyes csatlakozások is hosszabbak több száz méternél, a rendszer mellékantennákkal egészül ki, melyek típustól függően több tucat kilométer távolságra is lehetővé teszik az összeköttetést.

Megvásárláson kívül az egész rendszer ki is kölcsönözhető, mely lehetőséggel előszeretettel élnek pl. az építőipari társaságok, akik több hét, de akár több hónap átmeneti időre gyorsan és olcsón biztosíthatják a teljes építési területet.

A feltételezett megvásárlással történő kölcsönzés lehetőségével az installációt kivitelező vállalatok élnek. Így kínálják partnereiknek az egész megoldás közvetlen gyakorlatban történő, még megvásárlás előtti kipróbálásának lehetőségét, és ezzel megkönnyítik partnereik döntését a rendszer telepítésére vonatkozóan.

Minden megrendeléshez lehetőség van extra szervíz kiegészítő rendelésére is, és ezt arra az esetre, ha a megrendelő igényt tart a szolgáltatás maximális hozzáférhetőségére. Ezzel biztosított, hogy a hiba bejelentése esetén néhány órán belül a megválasztott helyre leszállításra kerül a sérült egység pótlása.

A CAMIBOX® projektbe való bekapcsolódás melletti döntése biztosítja Önt az egyszerű és gyors telepítésről, valamint vásárlói elégedettségéről, amiért könnyen sikerült kiviteleznie az első látásra lehetetlent, illetve nagyon nehezen kivitelezhetőt.

A további információkat kérem itt keresse bemutatását.

Felkeltette érdeklődését a CAMIBOX rendszer?

Forgalmazónak CCTV-t telepít vagy kivitelez?
Kérjük, ne késlekedjen felvenni a kapcsolatot kereskedőnkkel vagy kereskedelmi képviselőnkkel. Készséggel állnak rendelkezésére:

 • Minden kérdés megválaszolásában, melyeket a CAMIBOX bemutató nem válaszolt meg.
 • További információkkal és ismertető anyagokkal.
 • Szeretné élőben látni a rendszert?
  Beszéljen meg velük egy bemutatót, melynek során kezébe veheti a berendezést és meggyőződhet annak az Ön által használt kamerákkal való kompatibilisségéről is.
 • Készíttessen próba ajánlatot.
  Elég megküldenie a helyzet vázlatát, azaz pl. a telepen a kamerák és adatrögzítő berendezés helyeivel bejelölt pontokkal.
 • CAMIBOX-C3 Látogassa meg a referencia telepítéseket
  Megbeszélünk Önnek egy látogatást egy Önhöz közel eső ügyfelünknél, aki már ilyen rendszert használ. Valós üzemeltetés közben láthat mindent.

Örömmel várjuk kérdéseit és igényeit.

Információk felhasználók számára.

fogyasztási Amennyiben Ön nem installáló vállalat vagy biztonságtechnikával foglakozó kereskedő, vagyis Ön végfelhasználó ügyfél, aki kamerarendszert szeretne létesíteni és felkeltette figyelmét a minőségi CAMIBOX vezeték nélküli hálózat, a következőkre kérjük Önt:

 • Kérjük vegye fel a kapcsolatot az egyik kereskedelmi képviselőnkkel és kérje segítségét a teljes kamerarendszer beszállítójának keresésében.
 • Amennyiben már megtalálta megfelelő CCTV beszállítót,
  kérjük tájékoztassa őt ezekről a CAMIBOX rendszer nyújtott lehetőségekről és könnyítésekről. A végső megoldás így erős, nagy teljesítményű, valamint tekintettel a telepítés alacsony időigényére, gazdaságos is lesz.

Köszönjük.

© 2008-2011 Minden jog fenntartva